Geniet van gratis verzending in Nederland, België en Duitsland bij besteding vanaf

Beste orchideeënliefhebbers,

We hebben geweldig nieuws voor onze gewaardeerde klanten! Bij Claessen Orchids hebben we geluisterd naar jullie feedback en zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu gratis DPD verzending aanbieden binnen Nederland, België en Duitsland bij een besteding vanaf €295 aan prachtige orchideeën en accessoires in onze webshop. Maar dat is nog niet alles – voor onze klanten in Denemarken, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk is gratis DPD verzending beschikbaar bij een besteding vanaf €395!

Waarom Claessen Orchids and Plants?

Bij Claessen Orchids and Plants staan we bekend om onze hoogwaardige orchideeën en tropische kamerplanten, zorgvuldig geselecteerd en gekweekt voor hun schoonheid en duurzaamheid. Onze webshop biedt een uitgebreide collectie orchideeën en kamerplanten in verschillende kleuren en variëteiten, perfect voor het verfraaien van jouw huis of als een uniek cadeau.

Gratis verzending – Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Plaats een bestelling (naar Nederland, België of Duitsland) van €295 of meer in onze webshop, en wij nemen de verzendkosten van DPD voor onze rekening.

Voor bestellingen naar Luxemburg, Frankrijk, Denemarken of Oostenrijk wordt jouw bestelling gratis verzonden met DPD bij een besteding vanaf €395.

Of je nu een gepassioneerde orchideeën- of kamerplantenliefhebber bent of op zoek bent naar een betoverend cadeau, profiteer van deze geweldige aanbieding.

Internationale verzending - Ontdek onze Europese collectie

Dus voor onze klanten in Denemarken, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk bieden we gratis DPD verzending aan bij een bestelling vanaf €395. Dompel jezelf onder in onze exclusieve collectie orchideeën en kamerplanten en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw ruimte.

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze klantenservice!

Heb je een grote bestelling in gedachten en wil je weten of je in aanmerking komt voor gratis verzending? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. Stuur een e-mail naar customercare@claessenorchids.com, en ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Bij Claessen Orchids streven we ernaar om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van de prachtige wereld van orchideeën en profiteer van onze nieuwe gratis verzendingsopties. Verrijk jouw leefruimte met de tijdloze schoonheid van Claessen Orchids!

Disclaimer: Gratis verzending is niet van toepassing op UPS Express verzendingen

Nieuws

Uitgelichte producten

Aerangis articulataAerangis articulata
Aerangis articulata
Aanbiedingsprijs€21,95
Encyclia citrina (Euchile citrina)
Encyclia citrina (Euchile citrina)
Aanbiedingsprijs€69,90