Groothandelsprijzen zijn weer actief op onze vernieuwde webshop!

Beste zakelijke hobbyisten en ondernemers,

Vanaf nu kun jij als ondernemer binnen de EU ook weer bijzondere planten en orchideeën bij ons inkopen met kortingen. Hiervoor hoef je slechts enkele simpele stappen te volgen op onze webshop. Wil jij graag meer weten? Of ben je juist benieuwd wat je moet doen als je bulk wilt inkopen of buiten de EU gevestigd bent? We leggen je het graag uit!

Hoe kan ik orchideeën of kamerplanten bestellen als groothandel?

Op onze webshop hebben wij een nieuwe functie waarbij groothandels binnen de EU tegenwoordig ook kunnen bestellen via een account. Hierbij zijn de kortingen direct zichtbaar wanneer jij als groothandelsklant ingelogd bent. 

Hiervoor hoef je slechts enkele eenvoudige stappen te volgen:

Stap 1

Maak een account aan op onze webshop en vul de gegevens in.

Stap 2

Stuur ons een mail met het e-mail adres van jouw account en uw BTW-nummer. Wij zullen deze verifiëren en jou een bevestiging sturen.

Ons mailadres is: customercare@claessenorchids.com, maar het is ook mogelijk om contact op te nemen via het formulier op onze contactpagina.

Stap 3

Jij kunt de groothandelsprijzen nu zien op de webshop!

Wat als ik een groothandel ben buiten de EU?

Buiten de EU kunt u helaas niet direct van de webshop af bestellen, omdat de prijzen per verzendmoment en omvang van de bestelling verschillend kunnen zijn. De verwerkingstijd van zo'n bestelling kan daarnaast ook afwijken. Binnen de EU hebben we namelijk geen CITES or Phytosanitary Certificate nodig om planten te versturen. Buiten de EU wel, waardoor de transportkosten ook anders kunnen zijn. Hierom kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice voor de mogelijkheden, voorwaarden en offerte. Onze mail is: customercare@claessenorchids.com

Krijg ik staffelkorting als ik veel van dezelfde planten of orchideeën koop?

Het is (nog) niet mogelijk om staffelkortingen te krijgen via een groothandelsaccount. Dit heeft namelijk met verschillende factoren te maken. Het is dus alleen mogelijk om dergelijke kortingen te krijgen door middel van contact met ons op te nemen via de mail: customercare@claessenorchids.com

Wil jij dus graag tropische planten of orchideeën per soort in bulk inkopen, dan adviseren we om contact op te nemen via onze klantenservice.

Ik had al een groothandelsaccount op de shop, maar deze is niet meer toegankelijk, hoe kan dat?

De groothandelsaccounts die voor februari 2024 zijn gemaakt, zijn helaas komen te vervallen. We doen er zoveel mogelijk aan om iedereen weer van hun account te voorzien. Maar omdat wij nu een ander webshop platform hebben, zullen de wachtwoorden ook zijn veranderd. Heb jij dus nog geen toegang tot de groothandelsprijzen? Dan kunt u het beste informatie opvragen via de klantenservice. Wij activeren de kortingen met plezier weer voor u op de webshop.

Wat voor planten kan ik hier aanschaffen voor mijn bedrijf?

Onze expertise ligt met name bij zeldzame kamerplanten van het hogere segment en bijzondere orchideeën. Deze planten zijn schaars over de hele wereld, waardoor wij meestal koploper zijn van de actuele plantentrends. Enkele voorbeelden hiervan zijn zeldzame hertshoorns (Platycerium), Variegata planten, bijzondere orchideeën, Hoya's en andere extreem schaarse tropische kamerplanten.

Wij focussen ons dus op de echte hobbyisten en verzamelaars, die planten zoeken die je (nog) nergens anders kunt krijgen.

Wil jij dus iets bijzonders, dan kunnen wij er vaak aankomen. Laat dus ook zeker jouw interesses weten via de mail, dan kunnen wij kijken of we binnen ons grote netwerk jouw wensen kunnen verwezenlijken.

We kijken uit naar jouw eerste bestelling bij ons!

Nieuws

Uitgelichte producten

Aerangis articulataAerangis articulata
Aerangis articulata
Aanbiedingsprijs€21,95
Encyclia citrina (Euchile citrina)
Encyclia citrina (Euchile citrina)
Aanbiedingsprijs€69,90