Een rondleiding door onze Orchideeën kas.

Heeft u altijd al eens willen weten wat wij nou precies doen? Of bent u opzoek naar een informatieve middag? Bekijkt u eens deze zeer interessante rondleiding! Interessant voor jong en oud.

Waar bestaat deze rondleiding uit?

Bij aankomst wordt u welkom geheten door Rik Claessen. Hij zal u gedurende ongeveer 1 uur geheel interactief rondleiden en al uw vragen beantwoorden. Bij aanvang krijgt u (afhankelijk van het aantal personen) eerst een heerlijk stuk Limburgse vlaai en een lekker kopje koffie, bij grotere groepen zal de groep gesplitst worden. De rondleiding zal plaatsvinden in 500m2 kassen en ook enkele demonstraties over de verzorging van orchideeën zullen niet ontbreken. Wanneer de rondleiding is afgelopen, kunt u op eigen gelegenheid nog eens door de kassen wandelen. Uiteraard is het mogelijk een leuk aandenken te kopen. Bij intensieve deelname van de bezoekende groep kan en mag de rondleiding uitlopen tot 2,5 uur.

Na afloop van de rondleiding heeft u inzicht gekregen in:

  • - Wie wij zijn
  • - Wat wij doen (zowel voor als achter de schermen)
  • - Het ontstaan van Claessen Orchideeën
  • - Hoe u een orchidee verzorgt/opkweekt
  • - Hoe u een orchidee oppot

Wat kost deze rondleiding?

De kosten van deze rondleiding kunnen afwijken per seizoen. Rondleidingen voor groepen kleiner dan 15 personen zijn helaas niet mogelijk. Ziet u de tabel hieronder voor de mogelijkheden en kosten:

Aantal
personen
1 april t/m 31 september1 oktober t/m 31 maart
di t/m do di t/m do
15 tot 75 € 10,50 p.p. € 9,50 p.p.

Informatie betreffende de betalingsmogelijkheden kunnen per e-mail worden opgevraagd. 

Hoe reserveer ik?

Reserveren is simpel! U kunt een aanvraag indienen waarna wij contact zullen opnemen betreffende de reservering. Heeft u speciale wensen aangaande uw rondleiding, dan is dat bespreekbaar. We stemmen een en ander dan telefonisch of per e-mail verder met u af.

Reserveren kan hier!