LET OP! Wegens COVID-19 duurt het langer dan normaal om bestellingen te verwerken en op e-mails te reageren. Excuses!

Onze klantenservice is: GeopendGesloten Lees meer over onze openingstijden >

Zomer 2020: tijdelijke verzendstop

Bericht geplaatst: 06-07-2020

Beste bezoekers van onze webshop,

Ondanks het wisselende weer in Nederland, is de zomer toch echt volop in gang! Net als in de zomer van vorig jaar, gaat Claessen er een paar weekjes tussenuit. Dit zal gebeuren tijdens de bouwvakantie van Zuid-Nederland; 27 juli tot en met 14 augustus. Dit wil dus zeggen dat we vanaf week 31 tijdelijk geen pakketten zullen verzenden.

Aangepaste verzenddata

De volgende verzenddata zullen worden gehanteerd*:
- Bestellingen geplaatst en betaald voor of in week 29 (voor zondag 19 juli 23:59 uur), zullen in week 30 verstuurd worden.
- Bestellingen geplaatst en betaald in of na week 30 (vanaf maandag 20 juli 00:00 uur) zullen vanaf week 34 worden verstuurd. 

*Uitzonderingen
Gezien we met levende planten werken, zullen er mogelijk enkele uitzonderingen zijn. Bijvoorbeeld:
- Als een door u bestelde plant bij het verwerken van de bestelling niet geschikt blijkt te zijn voor verzending, kan uw bestelling vertraging oplopen. Het kan dus voorkomen dat we uw bestelling niet voor de verzendstop kunnen verwerken, ondanks dat u deze op tijd heeft geplaatst en betaald. We proberen u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.
- Als we de bestellingen die tot en met zondag 19 juli zijn geplaatst sneller kunnen verwerken dan verwacht, zullen mogelijk enkele bestellingen die in week 30 zijn geplaatst toch verwerkt en verzonden kunnen worden.

Start zendingen

De zendingen gaan weer van start in week 34. Houd er rekening mee dat we een familiebedrijf zijn met maar een klein team. Hierdoor kunnen we niet alle bestellingen in één keer verwerken om te verzenden. We gebruiken de tijdelijke verzendstop niet alleen voor onze vakanties, maar ook om enkele zaken bij te werken. We streven er dus naar om de start van de zendingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals altijd ontvangt u middels een automatische e-mail de track&trace zodra uw bestelling geregistreerd is bij het postkantoor. Mogelijk belandt deze bij uw ongewenste e-mails, dus houd deze ook in de gaten.

Gaat u zelf op vakantie?

Als u zelf op vakantie gaat, raden we u aan om te wachten met het plaatsen van een bestelling tot u weer thuis bent. Gezien het wegens de omstandigheden moeilijk is om vooraf te schatten hoe lang het duurt tot uw bestelling klaar is voor verzending, kunt u het risico beter niet nemen dat het pakket aankomt als u zelf nog ergens anders aan het genieten bent van uw vakantie.

We hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd en willen u alvast bedanken voor uw begrip.Team Claessen Orchids and Plants BV wenst u een hele fijne zomer toe!