Versturen naar Amerika (USA)

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met veel ervaring met zendingen naar de VS? Graag stellen wij ons voor: Wij zijn Claessen Orchids and Plants. We zijn een kwekerij gespecialiseerd in de meest zeldzame tropische kamerplanten en orchideeën ter wereld. Graag vertellen we jou waarom wij de meest geschikte keuze zijn om jouw droomplanten te laten versturen naar Amerika.

Waarom moet jij ons kiezen om jouw planten te laten versturen?

Ons familiebedrijf is in 2005 officieel geopend. Sinds vele jaren hebben wij ervaring met het sturen van bijzondere tropische planten en orchideeën over de hele wereld. Hiermee hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij ook regelmatig toevoer hebben van de meest prachtige en zeldzame planten. 

Omdat wij met regelmaat naar de VS versturen en hier regelmatig een beurs hebben, weten wij precies waar we op moeten letten om jouw zending zo vloeiend mogelijk te laten lopen.

Hoe versturen wij tropische planten?

Door de gevoeligheid van sommige producten weten wij precies hoe wij de planten zorgvuldig moeten verpakken met de juiste maatregelen. Wij weten precies wat de douane van ons verwacht en hebben altijd de juiste documenten bij onze zendingen. 

Naar de Verenigde Staten versturen wij onze planten altijd per vliegtuig vanaf een betrouwbaar airport. Daar verloopt de procedure lekker vlot en zijn ze voorzichtig met de planten. 

Eenmaal in Amerika aangekomen (Florida) kunnen de planten worden opgehaald of verstuurd met FedEx oversize overnight of 1 day delivery. Op die manier ben jij verzekerd dat de planten in goede staat aankomen. 

Aan welke voorwaarden moet een bestelling voldoen?

Een bestelling heeft een minimale waarde van $3000 nodig om door ons te kunnen worden verstuurd.

Wil jij meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Nieuws

Uitgelichte producten

Aerangis articulataAerangis articulata
Aerangis articulata
Aanbiedingsprijs€21,95
Encyclia citrina (Euchile citrina)
Encyclia citrina (Euchile citrina)
Aanbiedingsprijs€69,90