Nieuw op onze webshop: DPD Pickup Point
Recentelijk is de nieuwe webshop gelanceerd. We zijn nog steeds aan het werk om de webshop zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Hierbij horen natuurlijk flexibele opties voor de klant, zoals de keuze in diverse verzendmethoden. Zo hebben wij nu de mogelijkheid om een groenere en goedkopere verzendoptie te kiezen van DPD bij de check-out: DPD Pickup point. We vertellen je graag meer wat dit precies inhoudt.

Wat is het verschil met DPD Home?

Met DPD Pickup Point kun jij in de check-out een service punt kiezen van DPD waar het pakket naartoe wordt gestuurd. De keuzes achteraf, om het pakket naar uw adres of een ander adres te sturen of neerzettoestemming te geven, vervallen dan. Het laten sturen naar een pickup point is dan de enige mogelijkheid, maar de shop waar het naartoe gaat kun je wel kiezen op de kaart.

Bij DPD Home krijgt u na het verkrijgen van de trackinglink een mail waarin de opties ander adres kiezen, neerzettoestemming geven en naar een pickup point laten sturen worden gegeven.

Waarom is DPD Pickup Point goedkoper dan DPD Home?

Omdat DPD minder brandstof nodig heeft als meerdere pakketten naar hetzelfde punt worden gestuurd (Pickup Point), is deze verzendoptie niet alleen goedkoper maar ook milieuvriendelijker. Het is dus ook een manier om klanten aan te sporen een groenere keuze te maken.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik achteraf een service point kies?

DPD berekent de kosten van het hebben van de opties in de mail achteraf door aan ons.

Wanneer er dus bijvoorbeeld na het aanvinken van DPD Home achteraf in de mail wordt gekozen voor een service point levering (in plaats van bij de check-out bij het kiezen van DPD Pickup Point), worden de kosten voor ons niet verlaagd door DPD. Er wordt namelijk betaald voor het hebben van deze keuze. De verzendmethode blijft dan “DPD Home” heten.

Het is dus alleen mogelijk om vooraf korting te krijgen op het moment dat er in de check-out gekozen wordt voor DPD Pickup Point.

Andersom worden er ook extra verzendkosten in rekening gebracht wanneer er achteraf aan de klantenservice wordt gevraagd om toch naar een huisadres te verzenden.

Waarom kan ik DPD Pickup Point niet vinden in de check-out?

Niet iedereen kan gebruik maken van deze optie. Dit heeft ermee te maken dat bepaalde landen nog niet genoeg service punten hebben of DPD deze optie nog niet heeft voor het land waarnaar je wilt versturen.

Wellicht dat dit in de toekomst zal veranderen, maar op dit moment is deze verzendkeuze voor jouw bestelling dan helaas nog niet beschikbaar.

Nieuws

Uitgelichte producten

Aerangis articulataAerangis articulata
Aerangis articulata
Aanbiedingsprijs€21,95
Encyclia citrina (Euchile citrina)
Encyclia citrina (Euchile citrina)
Aanbiedingsprijs€69,90